Select Page

Alacant

 /  La recollida selectiva de la matèria orgànica, clau per a millorar les taxes de reciclatge

Carlos Arribas, coordinador estatal de l’Àrea de Residus d’Ecologistes en Acció, va exposar ahir a Alcoi la situació de la gestió dels residus al País Valencià i les possibilitats de millora que suposa la implantació de la recollida per separat de la fracció orgànica de la brossa. En l’acte també va participar María Vicente, responsable de la campanya “Al sòl el que és del sòl”, de la federació valenciana d’Ecologistes en Acció.

 /  Reivindiquem la millora de la línia ferroviària Alcoi-València

La Carrasca-Ecologistes en Acció ha repartit fullets informatius per a exigir als governs autonòmic i local les inversions necessàries per la millora de la línia ferroviària. L’activitat s’emmarca en la Setmana de lluita en defensa del tren públic, ecològic i social.

 /  Modificació del PGOU de Callosa d’en Sarrià

Davant de la proposta de modificació del PGOU de Callosa d’en Sarrià en el sector Anibits-Margequivir, Ecologistes en Acció s’alegra per l’emissió del document d’abast per part de la comissió d’avaluació ambiental que declara la seua inviabilitat ambiental i soterra el projecte definitivament.

Loading

Dirección: C/ Tabarca, 12, entresol, 03012 Alacant · Teléfono: 965255270 · Correo electrónico: alacant@ecologistesenaccio.org

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

 /  Torreblanca daña las dunas de la playa de Torrenostra

Las labores de limpieza realizadas en la playa norte de Torrenostra (Torrreblanca, Castellón) a finales de febrero de 2018, han dañado los cordones dunares existentes en la playa y que fueron creados con fondos públicos en 2010.

Documentos

TV