Select Page

País Valencià

Loading

Dirección: Calle Tabarca, 12 entresol, 03012 Alacant · Teléfono: 965 25 52 70 · Correo electrónico: paisvalencia@ecologistesenaccio.org

Noticias de los grupos del País Valencià

 /  La recollida selectiva de la matèria orgànica, clau per a millorar les taxes de reciclatge

Carlos Arribas, coordinador estatal de l’Àrea de Residus d’Ecologistes en Acció, va exposar ahir a Alcoi la situació de la gestió dels residus al País Valencià i les possibilitats de millora que suposa la implantació de la recollida per separat de la fracció orgànica de la brossa. En l’acte també va participar María Vicente, responsable de la campanya “Al sòl el que és del sòl”, de la federació valenciana d’Ecologistes en Acció.

 /  Camí del Xúquer

Tres grups ecologistes demanem que es complete un camí que vaja des de la desembocadura del riu fins a l’entrada per les muntanyes a la comarca.

 /  Reivindiquem la millora de la línia ferroviària Alcoi-València

La Carrasca-Ecologistes en Acció ha repartit fullets informatius per a exigir als governs autonòmic i local les inversions necessàries per la millora de la línia ferroviària. L’activitat s’emmarca en la Setmana de lluita en defensa del tren públic, ecològic i social.

Loading

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

 /  Torreblanca daña las dunas de la playa de Torrenostra

Las labores de limpieza realizadas en la playa norte de Torrenostra (Torrreblanca, Castellón) a finales de febrero de 2018, han dañado los cordones dunares existentes en la playa y que fueron creados con fondos públicos en 2010.

Documentos

Eventos

No hay próximos eventos en este momento.

TV