Select Page

Tarragona

 /  Demanem la clausura del transvasament Siurana-Riudecanyes

Ecologistes en Acció, GEPEC i Plataforma en Defensa de l’Ebre han sol·licitat la immediata clausura del transvasament que va des del riu Siurana a la riera de Riudecanyes pel gran impacte ambiental i social que aquest transvasament s’està produint des de fa dècades.

 /  19 d’octubre: alarma nuclear

Aquest 19 d’octubre es compleixen 27 anys de l’accident a la central nuclear Vandellòs I, aquell accident, el primer i més greu que es produïa a l’Estat espanyol.

 /  VII edició Platges Verges

Ecologistes en Acció de Tarragona i L'Ebre, ha lliurat aquest divendres 22 de juliol a la sala de Plens de L'Ajuntament de Deltebre, els distintius de la VII Edició de Platges Verges 2016.

 /  Nova fuita a Repsol

Aquest matí a la planta de Repsol del complex petroquímic nord de Tarragona, al realitzar una maniobra de buidat del recipient que recull els líquids condensats d'una torxa una part d'aquest líquid s'ha derivat a una bassa de seguretat que no està coberta i ha provocat fortes olors.

Loading

Dirección: Cal Bofill. Centre d’Activitats Mediambientals Ps. Colom, 50, – 43830 Torredembarra · Teléfono: 669361556 · Correo electrónico: tarragona@ecologistesenaccio.org