Select Page

Barcelona

 /  No a la nova terminal de creuers!

Oposició social a la nova terminal de creuers per la massificació turística i per la contaminació que l’activitat genera a la ciutat, especialment als barris més propers al Port.

 /  Espanya ha de controlar les emissions dels automòbils

Diverses entitats socials i les administracions locals de Barcelona i Madrid exigeixen en una carta conjunta al Govern que doni prioritat a la salut de la població i del medi ambient sobre determinats interessos de la indústria de l’automòbil.

 /  Barcelona no esta en venda

Ecologistes en Acció s’adhereix a la convocatoria Barcelona no esta en venda i vol aprofitar per denunciar la greu situació a la qual es troba la nostra ciutat fruït de les politiques urbanes dictades pels poders públics en aliança amb el sector inmobiliari i financer.

 /  Stop creuers?: municipalització del Port? ?Vell ja?!

La indústria dels creuers és una seriosa xacra per a la ciutat a diferents nivells: reprodueix molts problemes provocats per la indústria turística, amplificant-los per ser una activitat especialment intensiva, produint, per tant, efectes encara més devastadors.

Loading

Dirección: Sant Pere més Alt, 31, 2º, 3ª, 08003 Barcelona · Teléfono: 635679593 · Correo electrónico: barcelona@ecologistesenaccio.org