Select Page

Catalunya

Loading

Dirección: Sant Pere més Alt 31, 2º, 3ª, 08003 Barcelona · Teléfono: 648 76 11 99 · Correo electrónico: catalunya@ecologistesenaccio.org

Noticias de los grupos de Catalunya

 /  Demanem la clausura del transvasament Siurana-Riudecanyes

Ecologistes en Acció, GEPEC i Plataforma en Defensa de l’Ebre han sol·licitat la immediata clausura del transvasament que va des del riu Siurana a la riera de Riudecanyes pel gran impacte ambiental i social que aquest transvasament s’està produint des de fa dècades.

 /  No a la nova terminal de creuers!

Oposició social a la nova terminal de creuers per la massificació turística i per la contaminació que l’activitat genera a la ciutat, especialment als barris més propers al Port.

 /  Espanya ha de controlar les emissions dels automòbils

Diverses entitats socials i les administracions locals de Barcelona i Madrid exigeixen en una carta conjunta al Govern que doni prioritat a la salut de la població i del medi ambient sobre determinats interessos de la indústria de l’automòbil.

 /  Barcelona no esta en venda

Ecologistes en Acció s’adhereix a la convocatoria Barcelona no esta en venda i vol aprofitar per denunciar la greu situació a la qual es troba la nostra ciutat fruït de les politiques urbanes dictades pels poders públics en aliança amb el sector inmobiliari i financer.

Loading

Más información

Catalunya (territorio)

Latest

Documentos

Eventos

No hay próximos eventos en este momento.

TV